SEGRE

MÚSICA CONCERT

Cançons i danses tradicionals en un túnel sota l'A-2 a Cervera

Dissabte, nova edició de la cita impulsada per la Coral Ginesta

L’Esbart Dansaire de Rubí protagonitzarà amb la Coral Ginesta el concert sota el túnel de l’A-2.

L’Esbart Dansaire de Rubí protagonitzarà amb la Coral Ginesta el concert sota el túnel de l’A-2.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cançons i danses tradicionals centraran dissabte que ve (22.00 hores) l’onzena edició del singular concert sota el túnel de l’autovia A-2 que organitza la Coral Ginesta de Cervera. Es tracta d’una cita ja tradicional que s’ubica en un túnel a Vergós. En aquesta edició, la Coral Ginesta presentarà un espectacle creat amb l’Esbart Dansaire de Rubí. L’objectiu, explica el director, Xavier Puig, és “oferir al públic una proposta que va més enllà del format tradicional d’un concert”. Així doncs, la posada en escena girarà al voltant de tres elements: els grups corals Contrapunto Vocale de Barcelona i Coral Ginesta; l’Esbart Dansaire de Rubí i el piano de Marc Castellà. Un pes repartit en tres parts iguals sota la direcció de Josep Miquel Mindán.

A més, s’instal·larà a l’interior del túnel una gran pantalla per garantir que el concert es pugui gaudir des de tots els angles. El repertori estarà compost per cançons populars catalanes adaptades per grans compositors com Josep Vila i Casañas, Josep Cumellas, Frederic Mompou, Manuel Oltra o Josep Lluís Guzman, entre d’altres, amb l’objectiu de reivindicar el gran llegat musical existent a Catalunya.

L’espectacle comptarà amb tres parts: El Mirador de Josep Vila; Cançons i Danses de Mompou i, finalment, un repertori de peces tradicionals. L’entrada a l’acte serà gratuïta. L’autocar gratuït per traslladar els assistents des de Cervera sortirà a les 20.00 hores des de l’escola Jaume Balmes.

tracking