SEGRE

CONFERÈNCIA HUMANITATS

El ponent Victor Küppers omple la nau central de la Seu Vella

Una xarrada sobre actituds personals

Uns 300 empresaris van seguir ahir la conferència de Küppers a la nau central de la Seu Vella.

Uns 300 empresaris van seguir ahir la conferència de Küppers a la nau central de la Seu Vella.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nau central de la Seu Vella va acollir ahir a la tarda la xarrada del formador i conferenciant holandès Victor Küppers Actituds personals: Viure amb entusiasme, en el marc de la nova edició de Nits Cambra, organitzada per la Cambra de Comerç de Lleida, a la qual van assistir uns tres-cents empresaris.

El ponent, un referent de la psicologia positiva, va exposar de forma divertida, pràctica i emotiva les claus fonamentals per desenvolupar el potencial de cada persona. Al finalitzar la conferència, estava previst un còctel perquè oients i ponent poguessin compartir idees i conclusions sobre la xarrada.

Les sessions de Küppers, doctorat en Humanitats i llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, versen al voltant dels principis i valors humans, la importància de lluitar cada dia per ser millor persona i la necessitat de viure amb alegria, il·lusió, entusiasme i grandesa en la vida professional, i estan influïdes per les idees d’autors com per exemple Stephen Covey, Martin Seligman i els textos de Santa Teresa de Calcuta, entre altres d’autors.

tracking