SEGRE

FESTIVAL CONCERTS

Kylie Minogue es corona com a reina del pop al final del Cruïlla

La cantant australiana Kylie Minogue en plena actuació.

La cantant australiana Kylie Minogue en plena actuació.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’australiana Kylie Minogue va tornar a coronar-se com a reina atemporal del pop amb la vènia de l’entregat públic del festival Cruïlla, que va corejar i va ballar els temes de la diva amb l’afany de qui ho dóna tot a la disco amb la seua cançó preferida just abans de donar per acabada la nit. Amb Madonna en hores baixes després de la seua criticada actuació a Eurovisió, Minogue, de 51 anys i havent superat un càncer de mama, va deixar clar que el tron de les pistes de ball porta escrit el seu nom. Amb la mateixa energia amb què fa només una setmana triomfava a Glastonbury (Regne Unit), Minogue va tornar a posar-se el públic a la butxaca, malgrat que aquesta vegada no l’acompanyava Chris Martin (Coldplay) per versionar guitarra en mà el Can’t Get You Out Of My Head.

La nit de dissabte també van triomfar al tancament del Cruïlla dos valors segurs del panorama musical nacional, Dorian i Love of Lesbian. Els fans de Santi Balmes van tenir doble ració del barceloní, ja que el cantant de Love of Lesbian es va unir a Dorian per cantar junts Los amigos que perdí.

Abans havia triomfat entre el públic la banda Years & Years, entre els més festivalers de l’edició i part d’un planter internacional que en aquesta desena edició ha reunit també Foals, Bastille, Zaz, Jorge Drexler, Years i Garbage.

tracking