SEGRE

CINE

Woody Allen: "Probablement em moriré enmig del muntatge d'una seqüència"

Allen ha ofert una roda de premsa al Kursaal de Sant Sebastià amb Jaume Roures, soci fundador de The Mediapro Studio i els actors Elena Anaya, Wally Shawn, Gina Gershon i Sergi López

Woody Allen:

Woody Allen: "Probablement em moriré enmig del muntatge d'una seqüència"ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director de cinema Woody Allen ha presentat aquest dimarts l'inici del rodatge de la seva nova pel·lícula produïda per The Mediapro Studio i Gravier Productions i que té com a títol provisional 'Rifkin's festival', en referència al personatge protagonista. Allen ha ofert una roda de premsa al Kursaal de Sant Sebastià amb Jaume Roures, soci fundador de The Mediapro Studio i els actors Elena Anaya, Wally Shawn, Gina Gershon i Sergi López. El rodatge de la 51a pel·lícula de la carrera d'Allen arrenca aquest dimecres a Sant Sebastià i finalitzarà el 20 d'agost. En declaracions als mitjans ha lloat el treball dels actors i ha destacat la seva passió pel cinema: "Probablement em moriré enmig del muntatge d'una seqüència".

El nou projecte d'Allen és "una comèdia romàntica sobre unes persones dels Estats Units que arriben al festival de cinema de Sant Sebastià; els esdeveniments que ocorren tenen una ressonància còmica relacionada amb el que passa aquí", ha explicat Allen. En la pel·lícula, la parella protagonista queda corpresa del festival de cinema de Sant Sebastià, així com de la bellesa i encant d'Espanya i la fantasia del món del cinema. Ella té un 'affaire' amb un brillant director de cinema francès i ell s'enamora d'una bella espanyola resident a la ciutat, en el que és un "homenatge al cinema", segons ha indicat Allen.

El director ha explicat que Sant Sebastià serà la protagonista de la pel·lícula, però també hi apareixeran els voltants, com ara zones de bosc i de platja. "Vull presentar al món la meva visió de Sant Sebastià", ha assenyalat Allen, qui ha lloat el treball dels actors: "Sóc el producte de grans actors i actrius amb els quals he col·laborat, encara que em porto el rèdit del seu treball. Els actors són l'èxit de les meves pel·lícules", ha assegurat. En la roda de premsa, també ha assegurat que no pensa en jubilar-se: "Sempre m'he centrat en el meu treball i això absorbeix el meu cervell; no importa el que hagi passat amb la meva dona, els meus fills i la política". "Probablement em moriré enmig del muntatge d'una seqüència", ha destacat.

Per la seva part, Elena Anaya ha destacat que el guió de la pel·lícula és "la història més bonica" que ha llegit mai. "És un somni de dia, perquè Woody Allen és un geni, és entranyable i una llegenda; ha estat un plaer enorme posar-me a les seves mans", ha afegit. Gina Gershon ha confessat que sempre havia somiat amb treballar amb el cineasta: "És un guió bellíssim; un somni fet realitat".

L'actor català Sergi López és la primera vegada que treballa en una cinta de Woody Allen. "El projecte tenia moltes coses per a no dubtar durant molts segons; jo tinc un anglès molt relatiu i això és d'agrair".Aquesta és la quarta col·laboració de Mediapro amb Woody Allen després de 'Midnight in París', 'Coneixeràs l'home dels teus somnis' i 'Vicky Cristina Barcelona'.

Woody Allen:

Woody Allen: "Probablement em moriré enmig del muntatge d'una seqüència"ACN

Woody Allen:

Woody Allen: "Probablement em moriré enmig del muntatge d'una seqüència"ACN

tracking