SEGRE

MUSEUS EXPOSICIONS

El Museu de l'Aigua incorpora 233 ampolles d'arreu del món

Es tracta d'un projecte participatiu que ja compta amb 2.934 ampolles procedents de 112 països

L'interior del Dipòsit del Pla de l'Aigua

El Museu de l'Aigua de Lleida va tancar el 2017 amb 11.500 visitants, un 5% mésAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Museu de l’Aigua de Lleida ha incorporat avui als seus fons una col·lecció d’ampolles d’aigua provinents de 27 països diferents, donades pel barceloní Oleguer Bernadí.

La donació formarà part de l'exposició Aigües del món i s'incorporarà als programes de difusió cultural i educatius del museu. El tinent d’alcalde i regidor de Ciutat i Cultura de la Paeria, Jaume Rutllant, ha agraït la donació de Bernadí, formada per 233 ampolles d'aigua i recull exemplars curiosos, peces de col·leccionista i ampolles de disseny d'arreu del món. Per la seva banda, Bernadí ha explicat que considera les ampolles "una part de la cultura de l'aigua" i que poc a poc ha anat augmentant la col·lecció gràcies a l'interès particular i la implicació de familiars, amics, clients i proveidors del seu negoci familiar.

Aquest projecte participatiu, iniciat l'any 2004, es nodreix de les donacions de totes aquelles persones que hi vulguin participar. 

Actualment la col·lecció compta amb 2.934 ampolles, després de l’aportació del senyor Bernadí. A banda, compta amb 230 donants i ampolles procedents de 112 països.

HORARI DE L'EXPOSICIÓ

L’exposició “Aigües del món” es pot visitar al Museu de l’Aigua: Campament de la Canadenca, a l’Avinguda de Miquel Batllori, 52, en horari de dimarts a divendres de 10 a 14 hores i dissabtes de 17 a 20 hores. L’entrada és lliure.

tracking