SEGRE

MÚSICA ACTUACIÓ

Piano flotant al Pallars Jussà

El pantà de Terradets es va convertir en un auditori musical improvisat per a l’espectacle ‘Le piano du Lac’ || El recital aquàtic es repetirà avui dimecres

Desenes de persones van gaudir ahir de l’espectacle aquaticomusical ‘Le piano du Lac’, a l’embassament de Terradets, a Cellers.

Desenes de persones van gaudir ahir de l’espectacle aquaticomusical ‘Le piano du Lac’, a l’embassament de Terradets, a Cellers.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pantà de Terradets, al Pallars Jussà, es va vestir ahir d’auditori musical per acollir el singular espectacle flotant de Le piano du Lac, en el qual un piano de cua navega en ple concert. Es tracta d’un singular muntatge nascut fa sis anys als Alps francesos i del qual des d’aleshores s’han ofert mig miler de representacions en territori gal, amb uns 100.000 espectadors. Des del 2017, aquest piano flotant ha emprès una gira internacional que cada any té per objectiu arribar a diferents paratges aquàtics d’Espanya. Així, el mes de setembre passat la gira catalana va passar per les aigües dels pantans de Rialb i de Sant Llorenç de Montgai i pel riu Segre a Lleida, a la zona de les comportes de Pardinyes. Aquest estiu, l’embassament de Terradets, a la zona de Cellers, és l’únic punt d’actuació de Le Piano du Lac a les comarques de Lleida.

El públic va gaudir amb l’actuació d’un quartet, liderat per la intèrpret de piano i cantant Delphine Countant, el violoncel·lista Daniel Trutet; la pianista Violette Prevost i la ballarina Mónica Cofiño, una singular tripulació que va compartir amb els espectadors la màgia de tocar i ballar en un marc incomparable. L’espectacle es repetirà avui dimecres a partir de les 20.00 hores a la zona davant de l’Hotel Terradets, amb taquilla voluntària. Aquests concerts ja es van poder gaudir aquest mes a Besalú (Girona), el pantà de Sau i el parc de l’Agulla de Manresa.

tracking