SEGRE

MÚSICA NOVETAT

El cantautor Xavier Mayora publica nou àlbum, 'Anartista'

Presenta aquest segon disc en solitari dissabte a la Figuerosa

El cantautor i activista cultural de la Segarra Xavier Mayora, amb el seu nou disc, ‘Anartista’.

El cantautor i activista cultural de la Segarra Xavier Mayora, amb el seu nou disc, ‘Anartista’.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantautor i activista cultural de la Segarra Xavier Mayora, excantant d’Alquimistes Folls i impulsor del que va ser durant nou anys festival alternatiu Figa Rock, presentarà dissabte en concert el seu segon treball discogràfic en solitari, Anartista, un disc fruit de cinc anys de composició i que arriba set anys després del seu primer àlbum en solitari, Nu i a terra (2012).

Segons Mayora, “aquest temps m’ha permès donar moltes voltes als temes i reflexionar fins que he estat convençut tant a nivell de la lletra com de la música”.

El cantautor de la Figuerosa va destacar que “Anartista és molt més que un disc format per deu cançons, ja que cada una té una història i proposa una reflexió a fi de despertar aspectes de la vida que sembla que han quedat oblidats”, cançons madures, lliures i sinceres, entre la passió i la revolta, arrelades a la terra i amb vocació de transformació.

A Anartista, Mayora també reflexiona sobre la comarca de la Segarra –“veiem com es despobla i s’està envellint, pocs nens juguen pels carrers i pocs joves volen dedicar-se al camp”– i sobre la Catalunya popular i rural a Rèquiem pel pagès català. El disc inclou també temes amb més humor com La medalla, inspirat en un poema de Guillem Viladot.

tracking