SEGRE

CINEMA LLEIDA

L'actriu Natalia de Molina, guanyadora de dos Goya, de rodatge a Lleida

Alguns habitants del poble podran aparèixer al llargmetratge com a figurants

Una de les primeres escenes, amb Natalia de Molina i Andrea Fandos.

Una de les primeres escenes, amb Natalia de Molina i Andrea Fandos.BTEAM PICTURES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Natalia de Molina, guanyadora de dos premis Goya i Andrea Fandos, guanyadora del premi Simón del Cine Aragonès 2019, són les protagonistes de Las niñas, una pel·lícula de la directora aragonesa Pilar Palomero i ambientada a l'Espanya del 1992 que es gravarà en part a Gimenells a finals de juliol.

Alguns habitants del poble, què van fer un càsting prèviament, tindran l'oportunitat d'aparèixer com a figurants a la pel·lícula i durant els dies de rodatge, es tallaran alguns carrers del municipi.

La pel·lícula, inspirada en la mateixa experiència de la directora, explica la història de Celia, una nena d'11 anys que estudia en un col·legi de monges a Saragossa, i Brisa, una nova companya arribada de Barcelona que l'empeny a descobrir una realitat que ja no té res a veure amb la desfasada educació que rep. Gimenells serà el poble natal de la Celia i on viurà moltes de les escenes del film. El projecte acabarà de rodar-se a finals d’aquest any i l’estrena dependrà del circuit de festivals, encara que probablement sigui entre la primavera i la tardor del 2020.

tracking