SEGRE

MÚSICA ESTRENES

La banda lleidatana Blindpoint publica avui el seu primer disc

El grup de metal estrena ‘Through the ashes of life’ || Integrat per antics membres d’Acero Negro, Plowshare i Noisedrome

Imatge promocional dels integrants de la banda de metal lleidatana.

Imatge promocional dels integrants de la banda de metal lleidatana.JORDI FU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els apassionats de la música metal estan avui de sort, i és que els lleidatans Blindpoint acaben de publicar Through the ashes of life, un àlbum amb set temes marcats per la pluralitat d’estils, amb riffs d’allò més extrems fins als més melòdics. I encara que es tracta del primer LP de la banda, resulta una dada enganyosa a l’estar integrada per veritables pesos pesants de l’escena lleidatana, que han format part de grups referents com Acero Negro, Noisedrome, Plowshare o It’s One, entre altres.

Ells són Javi Filella (veu), Albert Monsonís i Jota Romero (guitarres), Txema (baix) i Pep Mu (bateria). Així mateix, Through the ashes of life compta amb dos col·laboracions de luxe: la de la cantant Andrea Menal i el teclista Óscar González, tots dos de la Bruixa Express. Les seues lletres, totes en anglès i escrites per Filella i Mu, “tracten sobre les conseqüències del pas de l’ésser humà pel planeta”, va assenyalar el bateria a SEGRE, que va afegir que és difícil definir la banda amb un estil, ja que “els nostres gustos musicals van des del nu metal fins al metalcore”. Gravat al Nomad Studio lleidatà i masteritzat a Hansen Studios (Dinamarca), lloc pel qual han passat bandes com Amaranthe, Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy i The Black Dahlia Murder, l’àlbum es troba disponible en diverses plataformes digitals. Avui estaran presentant-lo al 3 Àmfores lleidatà amb una “petita actuació” inclosa.

Imatge promocional dels integrants de la banda de metal lleidatana.

Imatge promocional dels integrants de la banda de metal lleidatana.JORDI FU

tracking