SEGRE

MÚSICA CERTAMEN

Paupaterres també teatral

Sound de Secà assaja al festival musical d’estiu de Tàrrega el seu nou muntatge per a la Fira de Teatre || Avui dissabte, Paupakids i més concerts

Assaig ahir pel centre de Tàrrega del nou muntatge musicoteatral de la companyia Sound de Secà.

Assaig ahir pel centre de Tàrrega del nou muntatge musicoteatral de la companyia Sound de Secà.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un assaig obert del nou espectacle Possê que el grup de percussió de la Segarra Sound de Secà està ideant per a la pròxima edició de FiraTàrrega va obrir ahir a la tarda la segona jornada del festival Paupaterres de la capital de l’Urgell. I és que una de les novetats d’aquesta 22 edició és la col·laboració entre el festival musical i el teatral, que seguirà avui dissabte les 18.00 hores al càmping municipal amb un altre assaig obert, a càrrec de la companyia Holoqué, que presentarà l’obra La caixeta.

Després d’una dècada trepitjant places i carrers, Sound de Secà va oferir al centre de la ciutat un espectacle itinerant que reivindica l’espai públic com un lloc de trobada des de la música, el moviment, la veu i l’expressió, amb la percussió com a eix central. Possê parla de la comunitat, de sumar i de connectar a partir d’un joc d’interacció i participació del públic, destacant que la percussió no és només festa sinó que també serveix per comunicar-se.

Després de dos concerts dijous a la nit a dos locals de Tàrrega, la programació musical del Paupaterres va arrancar a última hora de la tarda d’ahir al càmping, on fins ben entrada la matinada estaven previstes les actuacions de Kapritxo, New York Ska-Jazz Ensemble, Lildami, El Diluvi, Oques Grasses i La Terrasseta de Preixens. La música es va completar amb una oferta gastronòmica i d’artesania amb una desena de food trucks i una desena més de parades.

Una altra de les novetats va ser el Paupacamper, que va superar totes les expectatives previstes, amb més de mig centenar d’autocaravanes inscrites. El festival seguirà avui amb el Paupakids i sis concerts més.

tracking