SEGRE

MÚSICA CONCERTS

Carolina Blàvia estrena els 'Dijous a la fresca' de la Vall de Boí

A Barruera, amb les cançons del nou disc, ‘Destino meu’

La cantant lleidatana Carolina Blàvia, en un concert al Cafè del Teatre de Lleida al desembre.

La cantant lleidatana Carolina Blàvia, en un concert al Cafè del Teatre de Lleida al desembre.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant lleidatana Carolina Blàvia obrirà dijous que ve a Barruera la vint-i-vuitena edició del cicle Dijous a la fresca d’actuacions musicals en diverses localitats del municipi al llarg de l’estiu. Blàvia presentarà les cançons del seu nou treball discogràfic, Destino meu, publicat a finals de l’any passat i en què aquesta cantant de fados portuguesos inclou per primera vegada temes i música de pròpia mà. L’àlbum, creat amb la col·laboració musical de Pancho Marrodán, compta amb diversos fados tant en portuguès com en català. S’ha de recordar que Blàvia va ser la vocalista del grup EnFado durant vuit anys abans que el 2010 decidís fer el salt en solitari conreant, això sí, el gènere tradicional portuguès del fado.

El cicle Dijous a la fresca, impulsat des de l’ajuntament de la Vall de Boí i amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, comptarà amb cinc cites musicals més, sempre amb concerts a les 20.00 hores. Així doncs, el dia 25 de juliol la música es traslladarà a Taüll amb la rumba catalana del duo Dr. Rumbeta, format per Rafalito Salazar i David Torras.

El dia 1 d’agost, el Pla de l’Ermita acollirà una actuació de màgia per al públic familiar a càrrec de Gilbert Estruc. El 8 d’agost, les havaneres envairan Boí amb el grup Els Cremats. Per la seua banda, el 15 d’agost, el jazz s’apropiarà d’Erill la Vall amb l’actuació del conjunt Jass Standard Old Styles. Finalment, el cicle culminarà el 22 d’agost a Durro amb la música tradicional de Pepa Chireta.

tracking