SEGRE

Deu candidatures opten al guardó Visual Art de Lleida, dotat amb 10.000 euros

El jurat estarà format per Yolanda Olmos, Joan Ramon Armadàs i Montse Sanjuan

Deu candidatures opten al guardó Visual Art de Lleida, fotat amb 10.000 euros

Deu candidatures opten al guardó Visual Art de Lleida, fotat amb 10.000 euros

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de deu candidatures s'han presentat enguany a la convocatòria de la sisena edició Premi Visual Art, un guardó que convoca la Paeria per promoure un cinema alternatiu, emergent i de nous talents i per promocionar el món de les arts visuals a Lleida. El termini per presentar els projectes va concloure ahir.

El Premi Visual Art té com a objectiu contribuir a la producció d'un curtmetratge, de ficció o documental de producció independent, d'autor i primers projectes realitzats per autors i productors radicats a Catalunya, que promoguin un cinema independent, emergent i de nous talents que estigui en fase de preproducció o de rodatge i que la seva producció tingui lloc, totalment o parcialment a la ciutat de Lleida o estigui vinculat a referents de la cultura de la ciutat de Lleida.

El jurat qualificador de la 6a edició del Premi està format per la productora i documentalista Yolanda Olmos Ruiz, el periodista Joan Ramon Armadàs Monclús i l'escriptora Montse Sanjuan Oriol.

El projecte guanyador rebrà el Premi Lleida Visual Art, valorat en 10.000 euros. El jurat podria atorgar el premi -ex aequo a dos projectes, que rebrien cadascun d'ells el 50% d'aquest import, i també podrà declarà el premi desert. Els criteris de valoració seran la creativitat i l'originalitat; la innovació en l'ús del llenguatge audiovisual, la qualitat narrativa i la qualitat tècnica.

tracking