SEGRE

MÚSICA CERTÀMENS

Koers i Lildami triomfen a la jornada juvenil del Talarn Music Festival

La nova estrella del trap en català, Lildami, va obrir ahir la primera jornada del festival.

La nova estrella del trap en català, Lildami, va obrir ahir la primera jornada del festival.@JORDIETPOBLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les noves generacions van ser les protagonistes divendres a la nit de la primera jornada del Talarn Music Festival, que va apostar en aquesta edició per una “vetllada juvenil” amb les actuacions de la nova estrella del trap en català, Lildami, i els lleidatans Koers. Prop de 200 persones van assistir al doble concert, que va iniciar el raper de Terrassa amb una actuació que va anar de menys a més. El motiu: molts dels presents encara desconeixien la seua música.

Tanmateix, un a un van sucumbir al carisma del raper tant a sobre de l’escenari com a la platea, i és que Lildami no va dubtar a baixar i cantar un parell de cançons acompanyat del públic. Els següents a actuar van ser Koers, una aposta segura per a qualsevol festival. Els lleidatans van connectar amb el públic des del primer minut a ritme de reggae de Ponent.

El rock de Morgan és l’encarregat de tancar avui el festival a partir de les 20.30 hores (18 euros)

Ahir a la nit estava prevista l’actuació de la banda d’indie Elefantes precedida pel duo Marcel Lázaro i Júlia Arrey. Avui, el festival s’acomiada amb Morgan a partir de les 20.30 hores (18 euros).

tracking