SEGRE

FESTIVALS NOVETATS

L'Acadèmia Internacional de Música de Solsona crea la seua orquestra simfònica

David Rodríguez, alcalde de Solsona, al costat de Peter Thiemann.

David Rodríguez, alcalde de Solsona, al costat de Peter Thiemann.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS) estrenarà, per primera vegada, una orquestra simfònica. Després de 17 anys de corda i piano i, una vegada introduïts els vents l’edició anterior, el cartell inclourà l’AIMS Festival Orquestra, en què 55 intèrprets pujaran a l’escenari de la Sala Polivalent de Solsona sota la batuta del prestigiós director Riccardo Frizza. Al concert interpretaran la Simfonia núm. 2 en Re major, Op. 36, de Beethoven. Serà “un esdeveniment històric per a la ciutat”, va assegurar el director de l’Acadèmia, Peter Thiemann.

L’AIMS se celebrarà des del proper 2 d’agost fins al dia 18 i comptarà amb prop d’un centenar de joves talents d’una vintena de nacionalitats que buscaran perfeccionar els seus coneixements musicals de la mà d’un prestigiós claustre de professors.

Així mateix, el festival inclourà un total de 46 actuacions en tan sols 17 dies i al voltant d’uns 15 municipis de la Catalunya Central i Lleida, en tres formats de concerts diferents: clàssics, de carrer i socials.

tracking