SEGRE

MÚSICA MARIDATGES

Clàssics de la guitarra entre vins al festival de les Garrigues

Aquest dissabte amb Ferran Talarn al celler Mas Blanch i Jové

El guitarrista Ferran Talarn és un dels artistes convidats del VIII Garrigues Guitar Festival.

El guitarrista Ferran Talarn és un dels artistes convidats del VIII Garrigues Guitar Festival.LES GARRIGUES GUITAR FESTIVAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’intèrpret de guitarra clàssica Ferran Talarn inaugurarà aquest dissabte a les 21.00 h l’Espai Saó del celler Mas Blanch i Jové amb

un concert que forma part de la VIII edició del Garrigues Guitar Festival. Talarn oferirà un recital inspirat en grans compositors com Falla, Piazzolla, Turina, Mompou o Montsalvatge. Ferran Talarn és un músic d’Amposta format a l’ESMUC amb Zoran Dukic en guitarra clàssica i a Maastricht amb Carlo Marchione, on va obtenir un màster en interpretació de guitarra. Des d’aleshores, Talarn ha obtingut més de vint guardons nacionals i internacionals.

VIII Garrigues Guitar Festival

Així mateix, l’entrada al concert inclou, a partir de les 20.00 h, una visita lliure al celler i un tast de vins maridat amb formatges i embotits. A més, Mas Blanch i Jové compta amb la finca la Vinya dels Artistes, amb obres de diferents autors, oberta dissabte a partir de les 19.00 h.

D’altra banda, la soprano Mireia Tarragó i el guitarrista Bernardo Rambeaud actuaran demà a l’església de Sant Miquel de Granyena de les Garrigues (20.00 h, 10 euros). El duo presentarà, en el marc del Garrigues Guitar Festival, Cançons de maig. De amores y de inquietudes, un viatge musical a través del Pirineu integrat per un lieder de Fauré, Toldrá i Seiber, amb cançons tradicionals.

tracking