SEGRE

MÚSICA ESTRENES

El cantautor Joan Blau presenta el videoclip 'Menjar plàstic'

Joan Blau, durant l’enregistrament del nou videoclip.

Joan Blau, durant l’enregistrament del nou videoclip.COMUNICANT BONA PREMSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantautor de Balaguer, Joan Blau, va publicar ahir a YouTube el videoclip de la cançó Menjar plàstic, inclosa al seu segon disc, La Clau.Es tracta d’un tema amb el qual l’autor denuncia l’excés de plàstics en el nostre entorn i alhora reivindica tenir cura del planeta i de nosaltres mateixos.

El vídeo està gravat per Young Soul Studios amb la col·laboració de Comando Jaza a Balaguer, ciutat d’on és originària la família del cantautor i on ell mateix es refugia “a la recerca del contacte amb la naturalesa”.

Joan Blau presentarà el seu nou disc el proper 7 de setembre al Parc Astronòmic del Montsec, a Àger, acompanyat de Xavier Monge. Així mateix, en el concert interpretarà, a més de Menjar plàstic, altres composicions com Cafè, Canviar, Torró i Nits d’Estiu del seu àlbum La Clau. Totes, cançons que “caminen” sobre melodies senzilles, amb lletres clares i personals i, sobretot, amb accent lleidatà, que en els directes combina amb temes del seu primer disc, Somnis.

En tan sols dos anys, Blau ha interpretat les seues cançons en més de 150 escenaris. Així mateix, l’abril del 2017, amb la cantautora Mia Fuentes, va presentar el single 23 d’abril. La nova cançó de Sant Jordi, amb una gran acollida per part del públic i la crítica.

tracking