SEGRE

MÚSICA FEMINISME

Bellpuig donarà veu a les dones amb el concert de Les Kol·lontai

El quartet actuarà aquest dissabte al convent de Sant Bartomeu

La banda actuarà en un lloc tan singular com el convent de Sant Bartomeu de Bellpuig.

La banda actuarà en un lloc tan singular com el convent de Sant Bartomeu de Bellpuig.LES KOL·LONTAI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La banda Les Kol·lontai –quartet femení format per Meritxell Gené, Montse Castellà, Sílvia Comes i Ivette Nadal– presentarà aquest dissabte 17 d’agost a les 20.00 hores al convent Sant Bartomeu de Bellpuig el seu disc Cançons Violetes, en el qual musicalitzen poemes, paraules i reflexions fetes per dones. L’espectacle recull les veus de diferents dones que han contribuït, cada una des del seu àmbit, a la lluita per la igualtat.

Sota el títol Cançons Violetes, cançons feministes per a la llibertat i la igualtat, Les Kol·lontai han posat ritme a les paraules de dones com Montserrat Roig, Maria-Mercè Marçal, Marina Garcés i Montserrat Abelló, entre altres, en un espectacle que reflexiona, des de la música, sobre la condició de ser dona amb un missatge reivindicatiu, reflexiu i carregat d’esperança.

Presentació del seu àlbum ‘Cançons Violetes’.

El nom del grup es deu a la feminista i política comunista soviètica Aleksandra Kol·lontai i reivindica, d’aquesta manera, el feminisme com a llavor de llibertat i d’igualtat.

El convent de Sant Bartomeu és un temple singular que serveix com a testimoni del pas del gòtic al Renaixement. Va ser encarregat el 1507 per Ramon Folc de Cardona i Anglesola, senyor de Bellpuig i virrei de Nàpols i Sicília.

Les entrades per al concert estan a la venda al web codetickets.com.

tracking