SEGRE

Nous anuncis de Rosalía: tema amb Ozuna i actuació als Video Music Awards

Nous anuncis de Rosalía: tema amb Ozuna i actuació als Video Music Awards

Nous anuncis de Rosalía: tema amb Ozuna i actuació als Video Music AwardsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rosalía, que es competeix a la pròxima edició dels Video Music Awards de MTV amb tres nominacions, serà a més una de les artistes que actuïn en aquesta gran gala musical que fins el moment només havia confirmat l’aparició sobre l’escenari de Taylor Swift. En el comunicat de la cadena que el confirma aquest dimecres s’informa que en aquesta llista hi haurà també Bad Bunny, Camila Cabello, J Balvin, Lil Nas X i Shawn Mendes.

Serà al Prudential Center de Newark, a Nova Jersey (EUA), on el 26 d’agost tindrà lloc la cerimònia, que estarà presentada per Sebastian Maniscalco i que podrà seguir-se a més de 180 països, entre ells Espanya a partir de la 1 del matí.

Rosalía competirà en la categoria de "millor artista nou", en la qual haurà de batre la joveníssima Billie Eilish, així com en les de "millor coreografia" i "millor vídeo llatí" per la seua col·laboració amb J Balvin con "Con altura", pel que entra dins del possible que aquesta sigui la cançó que interpretin la barcelonina i el colombià. En les últimes hores l’artista ha anticipat les seues xarxes oficials fragments d’un nou tema l’estrena del qual s’espera de manera imminent, "Yo x ti, tú x mí" que és fruit del seu treball al costat del porto-riqueny Ozuna.

Entre la resta de candidats als Video Music Awards, sobresurten Taylor Swift i Ariana Grande amb 10 nominacions cadascuna, incloent les categories estrella de "millor cançó" i "vídeo de l’any". La segona és candidata a erigir-se així mateix com a "artista de l’any", categoria disputada amb Cardi B, Halsey, Jonas Brothers, Shawn Mendes i l’esmentada Billie Eilish, un huracà que amb només un any en la gran indústria ha aconseguit 9 nominacions.

tracking