SEGRE

Mago de Oz, Doctor Prats, Enzel i Kapritxo, caps de cartell de la Festa Major de les Borges

El cartell de la Festa Major de les Borges Blanques 2019.

Mago de Oz, Doctor Prats, Enzel i Kapritxo, caps de cartell de la Festa Major de les Borges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Borges Blanques ha donat a conèixer aquest dimecres la programació musical prevista per a la seua Festa Major, que es durà a terme els dies 30 i 31 d’agost, 1, 2 i 3 de setembre. En el programa destaquen els grups Mago de Oz, Doctor Prats, Enzel i Kapritxo com a caps d’un cartell que enguany comptarà amb 18 formacions i Dj diferents.

El primer plat fort arribarà divendres, 30 d’agost, a partir de la mitjanit i a la Zona de Penyes, on després del sopar del jovent, els populars terrassencs Doctor Prats seran els protagonistes d’una nit que també comptarà amb les versions dels manresans Autoput, i els ritmes del Dj XXP i el Dj Davi G.

De cara al dissabte, 31 d’agost, a partir de les 00.30 hores, a la Plaça Europa, arribarà el torn de l’històric grup de folk metal madrileny Mago de Oz.

El diumenge, 1 de setembre, a la Zona de Penyes i a partir de les 18 hores, tindrà lloc l’Electrònic Sunset 2019. Més tard, cap a la 1 de la matinada, desprès de la popular cursa d’Ornis, els Objectes Rodants No Identificats de les Borges, prevista a les 22 hores, la Zona de Penyes acollirà el pop lleidatà i borgenc dels Enzel.

El dilluns, 2 de setembre, tindrà lloc la Cursa de Barques a les Basses del Terrall, a les 17.30 hores. A les 23 hores, la gresca continuarà amb el Correbars amenitzat pels ritmes afroamericans dels vilanovins ZeBrass Marching Band, que culminarà a la Zona de Penyes amb l’homenatge al rock català dels anys 90, a càrrec dels barcelonins Ruc ‘N’ Roll.

Finalment, el dimarts, 3 de setembre, a partir de la mitjanit, la Zona de Penyes es bellugarà amb el reggae, l'ska, la cúmbia i la rumba, amb pinzellades de calypso, de la banda lleidatana i borgenca Kapritxo.

tracking