SEGRE

Una discoteca de Lleida, nominada a entrar a la llista 'The World's 100 Best Clubs'

La discoteca d’estiu Biloba, ubicada al polígon NeoParc.

La discoteca d’estiu Biloba, ubicada al polígon NeoParc.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 51 locals de lleure nocturn d’Espanya, entre ells la discoteca Biloba de Lleida, han estat nominats a entrar en la llista de 'The World’s 100 Best Clubs' 2019, classificació que anualment fa pública l’Associació Internacional de Lleure Nocturn. Espanya és el país amb més nominacions de forma conjunta als Estats Units.

Entre els locals nominats, 18 d’ells es troben a Eivissa, i són els següents: Ushuaïa, DC-10, Hï, Amnesia, Pacha, Heart, Destino, Café Mambo, O Beach, Lío, Ibiza Rocks Hotel, Nassau Beach Club, Blue Marlin Ibiza, Privilege, Sankeys, Beachouse, Bora Bora i Benimussa Park.

Barcelona, per la seua part, es troba en segon lloc amb un total d’11 locals nominats (Opium Barcelona, Shôko Barcelona, Carpe Diem Lounge Club, Pacha Barcelona, Bling Bling Barcelona, Otto Zutz, Razzmatazz, Sala Apolo, Input High Fidelity Dance Club, Catwalk i Sutton). Madrid tanca el podi amb vuit punts (Fabrik, Bling Bling Madrid, Blackhaus, Opium Madrid, Teatro Barceló, Shôko Madrid, Teatro Kapital i Panda Club Madrid).

Altres ciutats com a Marbella aporta tres locals cada --Olivia Valère, Nao Pool Club i Opium Beach Club-- mentre que Lloret de Mar y Platja d'Aro (Girona) també aporten tres locals però de forma conjunta (St. Trop, Papillon Club i Tropics).

Amb dos nominacions es troba el municipi del sud de Tenerife Arona, amb Magic Lounge Club i Papagayo Beach Club, mentre que Lleida, Sant Sebastià y Viladecans (Barcelona) n’aporten un cada municipi, sent els locals Biloba, Bataplan Disco i ElRow, respectivament.

La xifra total de locals nominats a tot el món ascendeix a 300 locals procedents de 53 països diferents, dels quals només 100 seran catalogats com els 100 millors i només un tindrà l’honor de ser el "Millor Club del Món". Lluny d’Espanya i els Estats Units queda el Regne Unit amb 17 nominacions, Itàlia amb 13 i França amb 12.

La gala, per la seua part, tindrà lloc quan finalitzi el VI Congrés Internacional de Lleure Nocturn i la llista es determinarà en funció del nombre de vots online obtinguts per part de cada club i per la votació d’un jurat professional.

El secretari general de l’Associació Internacional de Lleure Nocturn i de Spain Nightlife, Joaquim Boadas, assegura que els premis "persegueixen reconèixer la importància i millorar el prestigi d’un sector clau per a l’economia i el turisme de moltíssims països".

tracking