SEGRE

MúSICA

Mor als 72 anys el cantant Camilo Sesto

Mor als 72 anys el cantant Camilo Sesto

Mor als 72 anys el cantant Camilo SestoEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantant espanyol Camilo Sesto ha mort la passada nit als 72 anys, segons s’ha anunciat en el seu compte de la xarxa social Twitter.

"Lamentem molt comunicar-vos que el nostre gran i estimat artista Camilo Sesto ens acaba de deixar. Descansi en pau", s’ha publicat en el seu compte de Twitter.

Camilo Blanes va nàixer a la localitat alacantina d’Alcoi, el 16 de setembre el 1946.

Músic i compositor, va realitzar estudis de belles arts i va començar la seua carrera musical formant part del grup "Los Dayson" quan amb prou feines era un adolescent.

Ja amb 18 anys es va traslladar a Madrid per provar sort i, des d’aleshores, va desenvolupar una completa carrera musical amb la venda de milions de discos a Espanya i Iberoamèrica.

El seu primer albúm "Algo de mi" va anar gravat el 1971 i dos anys després va representar a Espanya al festival internacional de l’OTI, amb la cançó "Algo más, tema amb què va aconseguir una gran èxit de vendes a tot Llatinoamèrica.

El 1975 va cobrar més popularitat en interpretar, juntament amb la cantant dominicana Ángela Carrasco, al protagonista en el musical Jesucristo Superstar, estrenat a Madrid.

El seu últim treball, "Camilo sinfónico", va ser gravat amb l’orquestra de Radio Televisión Española i amb col·laboracions d’artistes espanyoles com Marta Sánchez, Pastora Soler, Ruth Lorenzo o Mónica Naranjo, va ser presentat a Madrid el passat 20 de novembre.

tracking