SEGRE

AUDIOVISUAL PREMIS

Un curtmetratge barceloní guanya el Lleida Visual Art

Mireia Noguera, a l’enregistrament de ‘Nunca te dejé sola’.

Mireia Noguera, a l’enregistrament de ‘Nunca te dejé sola’.LA PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cineasta de Barcelona Mireia Noguera s’ha endut el premi de la sisena edició del Lleida Visual Art amb el seu projecte Nunca te dejé sola, un guardó que atorga la Paeria amb l’objectiu de contribuir a la producció d’un curtmetratge de ficció o documental independent, d’autors i productors novells establerts a Catalunya, que promoguin un cine independent, emergent i de nous talents.

El projecte guanyador, protagonitzat per les actrius Clàudia Pons i Nora Navas, retrata un drama familiar en un univers de suspens que s’emmarca dins d’un gènere fantàstic amb tocs onírics. En l’àmbit narratiu, la història de Nunca te dejé sola és pròpia d’un thriller psicològic, en el qual els flashbacks–salts al passat– entre present (món real) i passat (món oníric) són un dels elements narratius i visuals més importants.

El curt ‘Nunca te dejé sola’ va ser elegit d’entre nou projectes més, tres dels quals lleidatans

El jurat del Visual Art 2019 ha estat format per Yolanda Olmos Ruiz, productora executiva i documentalista; Joan Ramon Armadàs Monclús, periodista i escriptor; i Montse Sanjuan Oriol, escriptora, els quals van escollir el treball de Mireia Noguera entre els deu projectes presentats a concurs, procedents de Barcelona (6), Lleida (3) i l’Hospitalet de Llobregat (1). El premi està dotat amb 10.000 euros.

El premi Visual Art va estar dirigit inicialment a les arts visuals. La Paeria, després de les dos primeres edicions, va decidir vincular-lo exclusivament a la cinematografia arran de la creixent demanda del setè art a la ciutat.

tracking