SEGRE

MÚSICA CERTAMEN

La meitat del cartell del Mercat de Música Viva de Vic seran estrenes

Festa de presentació a Barcelona a una setmana del festival

Alguns dels artistes que actuaran al Mercat de Vic, a la festa de presentació a Barcelona.

Alguns dels artistes que actuaran al Mercat de Vic, a la festa de presentació a Barcelona.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mercat de Música de Viva de Vic va presentar la nit de dimarts a Barcelona la 31 edició, que comptarà amb més de noranta concerts i es desenvoluparà del 18 al 21 de setembre a la capital d’Osona. La presentació del certamen es va celebrar a l’Antiga Fàbrica Damm de la capital catalana, que va acollir un avenç musical de la programació, amb actuacions d’Espaldamaceta, Side Chick, Xavier Calvet, Mazoni, A Contra Blues, Adala, Ferran Palau, Hijos del Trueno i Bakanoa. El Mercat arrancarà dimecres de la setmana que ve amb l’espectacle inaugural de Juliane Heinemann al Teatre Atlàntida de Vic, en el qual la guanyadora del premi Puig-Porret 2018 estrenarà l’obra El último camino de Walter Benjamin.

La meitat del cartell musical d’aquesta edició seran estrenes, a càrrec d’A Contra Blues, Mazoni, Nico Roig, Lagartija Nick, Maruja Limón, Gertrudis, Lina-Raül Refree, Gato Preto, Ferran Palau, Marco Mezquida, Mateo Kingman, Los Aurora & Band Dulda o Carla, entre d’altres. A més de les actuacions musicals, com és habitual el certamen organitzarà activitats dirigides especialment als professionals del sector de la música amb presentacions, pitchings, speed meetings i també reunions promocionals.

A més, el Mercat de Música Viva acollirà una reunió del Forum of Worldwide Music Festival i les presentacions, entre d’altres, de l’European Music Market Accelerator i la plataforma Why Portugal.

tracking