SEGRE

LITERATURA PRESENTACIÓ

La Panera aposta per la 'Poesía de mierda' de Titilamel

Llibre d’Ernest Costafreda que naix de tancar Costalamel || Acció multidisciplinària

La periodista Lorena Metaute va ser l’encarregada de presentar el llibre a La Panera.

La periodista Lorena Metaute va ser l’encarregada de presentar el llibre a La Panera.LA PANERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’espai Arxiu Javelina del Centre d’Art La Panera de Lleida va acollir ahir la presentació del llibre poemari Poesía de mierda, de l’artista i dissenyador de Llardecans Ernest Costafreda –més conegut per Titilamel, el seu nom artístic–, que es va convertir així mateix en rapsode i va recitar els seus versos acompanyat dels acords d’una guitarra acústica.

Amb el títol de l’obra, Costafreda planteja un projecte creatiu multidisciplinari que va més enllà de la publicació del llibre i que té com a objectiu reivindicar el poder de l’amor per sobre de la por mitjançant la moda, la fotografia, el cine o l’acció poètica urbana. D’aquesta manera, la presentació d’ahir va donar inici a una exposició de Costalamel formada per tot el material artístic que ha anat reunint durant el procés de creació, des de vídeos i fotografies fins a peces de roba dissenyades per ell mateix.

Ernest Costafreda es va fer conegut fa diversos anys per ser el creador de l’exitosa marca de roba Costalamel, que va arribar a vendre les seues peces en trenta-cinc països i a facturar 400.000 euros anuals fins fa dos anys, quan Costafreda va tancar l’empresa per diversos motius. Va ser en aquell moment quan va decidir viatjar a Sud-amèrica, bressol d’aquest nou projecte artístic.

Publicat sota el segell literari Stendhal Books, Poesía de mierda es troba disponible tant a la pàgina web de l’editorial com a titilamel.com. El preu és de 14 euros.

Poesia als serveis del Biloba i la Biblioteca Paral·lelament a l’exposició de La Panera, Costafreda ha adornat els serveis de la Biblioteca Pública de Lleida i la discoteca Biloba amb dibuixos i poesia amb el seu peculiar estil gràfic. En els dos espais podran visitar-se les intervencions fins aquest cap de setmana en l’horari habitual.

tracking