SEGRE

MÚSICA RECONEIXEMENT

Homenatge al reconegut lutier David Bagué amb presència lleidatana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, encapçalarà aquest dilluns a les 18.30 hores un concert homenatge al lutier David Bagué. L’acte, que se celebrarà al saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat, té com a objectiu posar en relleu la tasca desenvolupada per aquest constructor d’instruments de corda durant més de quaranta anys, que s’ha convertit en un referent internacional.

L’homenatge comptarà així mateix amb les paraules del president; del director del museu de la Música, Jaume Ayats; del filòsof lleidatà Ferran Sáez, que glossarà la figura de Bagué, i del mateix homenatjat. A continuació actuarà el quartet de corda Cosmos, els membres del qual toquen amb instruments creats per aquest lutier.

David Bagué (Barcelona, 1964) es va iniciar en la construcció de violins als dotze anys de manera autodidacta i des d’aleshores s’ha convertit en tot un referent de la lutieria contemporània internacional. Des de l’any 1977 treballa a Barcelona, en un petit taller situat al barri de Gràcia.

tracking