SEGRE

MÚSICA ARTISTES

Rosalía, protagonista a Barcelona

Actuarà al Palau Sant Jordi el 7 de desembre en el seu primer concert en solitari a la capital catalana || Tres dies després, també a Madrid a la gira ‘El mal querer’

Rosalía va anunciar ahir dos únics concerts a Espanya de la gira, al desembre a Barcelona i Madrid.

Rosalía va anunciar ahir dos únics concerts a Espanya de la gira, al desembre a Barcelona i Madrid.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de l’èxit a la darrera edició del festival Primavera Sound de Barcelona, la cantant Rosalía tornarà el 7 de desembre a la ciutat on es va formar musicalment amb un espectacle al Palau Sant Jordi, el primer com a protagonista única a la capital catalana, va informar ahir la promotora Live Nation. En el marc de l’actual gira internacional, El mal querer, tres dies després, el 10 de desembre, Rosalía actuarà també al Wizink Center de Madrid, amb la qual completarà els dos únics concerts previstos a Espanya i culminarà un any d’ascensió meteòrica.

Rosalía va saltar a la fama mundial la tardor de l’any passat, amb el llançament del disc El mal querer, un treball en el qual l’artista de Sant Esteve Sesrovires fusiona flamenc, música urbana, rythm & blues i ritmes electrònics. Aquesta innovadora mescla va tenir molt bona acollida i el primer senzill va obtenir sis nominacions als Grammy Llatí, esdeveniment en el qual es va emportar els premis a millor cançó alternativa i millor actuació urban fusion. Aquest any, Rosalía ha viscut un accelerat ascens a la fama musical global i ha col·laborat amb figures com James Blake, Ozuna, J Balvin i El Guicho.

El vídeo del tema Con Altura, amb J Balvin, ha estat el més vist del 2019 d’una artista femenina i ha guanyat dos premis MTV de vídeos musicals. La gira El mal querer ha passat pels principals festivals del món, entre els quals Glastonbury, Lollapalooza i el Primavera Sound. Entrades a livenation.es, a la prevenda amb registre previ a partir de demà (10.00 hores) i a la venda general divendres, amb preus de 28 a 65 euros.

tracking