SEGRE

MÚSICA EFEMÈRIDE

Agramunt reviu la 'disco' Kipps

Mulitudinària festa a l’antiga discoteca, inaugurada fa mig segle || Centenars de persones van visitar de nou el complex, tancat al públic

Els assistents van poder visitar el que queda de la discoteca.

Els assistents van poder visitar el que queda de la discoteca.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agramunt va reviure dissabte per una nit el que va suposar el fenomen Kipps. Ho va fer amb una multitudinària festa commemorativa coincidint amb el 50 aniversari de la inauguració d’una de les primeres discoteques de la província de Lleida, que fa diversos anys que està tancada al públic. Centenars de persones no es van voler perdre l’esmentada efemèride, ja que per a moltes persones la discoteca Kipps va ser “el millor de la nostra joventut” com recordaven Àngels, Sol i Rosa, d’Agramunt, que van afegir que “aquí la festa era sana, bona, divertida i molt diferent”. També van dir que el moment més esperat per tothom era “quan t’asseies i esperaves que un noi vingués a convidar-te a ballar el lent”. Van actuar-hi grans artistes, els seus carnavals eren multitudinaris i fins i tot s’hi havien regalat cotxes.

Per la seua part, l’alcalde, Bernat Solé, va destacar que “ens fa moltíssima il·lusió, ha vingut una multitud de gent que passeja per les instal·lacions amb cares contentes i recordant moltes vivències. Alguns es van casar aquí i d’altres van venir a ballar. És evident que Kipps va ser un fenomen social a les nostres terres”. Solé va fer una valoració molt positiva de la iniciativa de tornar a obrir la discoteca i va agrair la col·laboració del propietari, Josep Maria Panadés, i d’un grup de persones que han format una comissió al costat de l’ajuntament. Solé va revelar que “tinc la sensació que avui (amb referència a dissabte) no serà l’últim dia que obrim la Kipps”.

Els assistents van poder veure de nou l’antiga discoteca així com la cafeteria i el menjador, que encara es mantenen en perfecte estat. També van poder gaudir de projeccions d’antigues imatges i d’una exposició de cartells i fotos. A més, es va entregar als primers assistents una capsa de llumins de quan Kipps va obrir fa 50 anys.

Seguidament, es va organitzar una festa al pavelló firal, que havia de celebrar-se a la part exterior del recinte, però l’amenaça de pluja va fer que canviés d’ubicació. La festa va comptar amb un concert de La Glamour Band, una banda de versions especialitzada en la música els anys 70 i 90, i va acabar amb una sessió de DJ. També hi va haver servei de barra i sopar.

Els assistents van poder visitar el que queda de la discoteca.

Els assistents van poder visitar el que queda de la discoteca.X. SANTESMASSES

tracking