SEGRE

MÚSICA FESTIVALS

La creativitat i el rock alternatiu prenen les regnes a Rock in Rio

El teatre de Fuerza Bruta i Whitesnake, la jornada de dissabte

El grup de teatre argentí Fuerza Bruta, durant el festival Rock in Rio a Rio de Janeiro.

El grup de teatre argentí Fuerza Bruta, durant el festival Rock in Rio a Rio de Janeiro.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un recorregut per la història de Rock in Rio, posat en escena amb una creativa càrrega d’energia, color, llum i so pel grup argentí de teatre Fuerza Bruta, va ser una de les atraccions més aclamades des del primer dia a la festa musical que se celebra a Rio de Janeiro. En un dels estadis del Parc Olímpic, on s’aixeca la Ciutat del Rock, els argentins van submergir el públic en un espectacle on el ball i les acrobàcies es complementaven amb un escenari dinàmic que integrava els assistents i els va fer ser partícips del xou. En total, van ser 22 artistes que amb una barreja d’acrobàcies de circ, espectacles de dansa i música en viu, dirigit per DJ i amb la participació especial del grup AfroReggae, van reviure els moments més destacats en la història de Rock in Rio.

Així mateix, el rock alternatiu i els clàssics dels anys 90 van manar al cartell de dissabte a Rock in Rio, una jornada en què van destacar Foo Fighters, Whitesnake i Tenacious D, sense que per la seua part la banda nord-americana Weezer aconseguís una completa connexió amb el públic assistent al festival.

Foo Fighters, el grup més esperat d’aquest segon dia de la nova edició del festival de música més gran del món, va tancar la jornada a la Ciutat del Rock ovacionat pels fans després d’un concert carregat de força i energia. Una altra banda que va tenir públic a rebentar va ser la britànica Whitesnake, que després de trenta-quatre anys va tornar a Rock in Rio per fer vibrar els seus milers de fans.

tracking