SEGRE

MÚSICA AUDIOVISUAL

La lleidatana Belén González protagonitza l'últim videoclip del cantant Alfred García

La lleidatana Belén González protagonitza amb Alfred García l’últim videoclip del cantant || La cançó rememora la veritable relació que van mantenir aquests dos joves en el passat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No és París ni tampoc Venècia. Per a Alfred García, Londres és la veritable ciutat de l’amor i el motiu és una lleidatana. L’exconcursant d’Operación Triunfo 2017 i representant d’Espanya a Eurovisió 2018 amb Amaia Romero va presentar la setmana passada el videoclip de la cançó Londres, un audiovisual molt singular a l’estar protagonitzat –per partida doble– per Belén González (Almacelles, 1996), que es va interpretar a si mateixa en aquesta història d’amor en territori estranger basada en fets reals.

Aquests dos joves van mantenir una relació mentre estudiaven Comunicació Audiovisual a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) a Barcelona. Amb Londres, el català ha volgut immortalitzar el seu viatge a la ciutat britànica, un viatge que va començar a forjar-se en forma de cançó fa dos anys a l’Acadèmia. “Tot i que em vaig sorprendre una mica quan em va oferir el paper, no vaig dubtar a acceptar”, va confessar la lleidatana a SEGRE, i va afegir que “la productora –CraneoMedia– disposava de tres actrius professionals per interpretar-me a mi, però l’Alfred ho tenia clar. «Tu has estat la meua inspiració en aquesta cançó i per tant, has de ser tu», em va dir.” Per dur a terme el cameo, la Belén va haver d’agafar un avió fins a Londres el 9 de maig, on van gravar durant tota la tarda les escenes, caracteritzades a l’audiovisual com si haguessin estat extretes d’una cinta casolana. “Vam rodar a Camden Town, el London Eye i altres llocs que no recordo. Vam estar moltes hores caminant”, va explicar la Belén, que va confessar que “va ser el primer cop que vaig actuar davant d’una càmera”.

La lleidatana va conèixer Alfred García a la UIC i tots dos es van adonar que s’entenien molt bé quan treballaven junts. “Volíem trencar amb tot allò convencional. Ens entossudíem a aportar alguna cosa diferent”, va assenyalar. Al cap de poc temps, el cantant va entrar a l’Acadèmia i allà va donar curs a la seua passió més coneguda. “Quan ens vam conèixer ja es desvivia per la música. No es tracta només d’una passió, sinó que li corre per les venes”, va dir la lleidatana, que va afegir que “té un pensament molt profund, molt espiritual. Tot el que fa té un sentit”. Des del llançament, el videoclip ha aconseguit 320.000 visualitzacions a YouTube i els fans del català han aplaudit que apostés per la lleidatana, l’“autèntica protagonista” d’aquesta singular història d’amor.

Belén González va estudiar Comunicació Audiovisual a Barcelona.

Belén González va estudiar Comunicació Audiovisual a Barcelona.B.G.

Belén González va estudiar Comunicació Audiovisual a Barcelona.

Belén González va estudiar Comunicació Audiovisual a Barcelona.B.G.

Belén González va estudiar Comunicació Audiovisual a Barcelona.

Belén González va estudiar Comunicació Audiovisual a Barcelona.B.G.

tracking