SEGRE

CINE ANIVERSARI

'La vida de Brian', de tornada a la pantalla al Majèstic de Tàrrega

Fotograma de la pel·lícula ‘La vida de Brian’ (1979, Terry Jones).

Fotograma de la pel·lícula ‘La vida de Brian’ (1979, Terry Jones).MONTY PYTHON

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinta més aclamada del grup humorista britànic Monty Python, La vida de Brian, torna aquest divendres a la pantalla del cine Majèstic de Tàrrega amb motiu del quarantè aniversari. Es tracta d’una comèdia satírica ambientada a la Judea del 33 dC i dirigida per Terry Jones, que narra el singular calvari de Brian, un pobre home que confonen amb Jesucrist a l’haver nascut el mateix dia que ell.

Just abans de la projecció tindrà lloc un col·loqui entre els cinèfils David Giribet i Joan Solé, que contextualitzaran la cinta. Per veure la pel·lícula serà necessària una invitació que s’obtindrà comprant crispetes al mateix cine (5 euros) o un biquini durant l’exposició de mems del mateix dia, Expomem.

Terry Jones - Monty Python.

La projecció d’aquest clàssic s’emmarca dins del festival El memefest, que omplirà Tàrrega d’humor i rialles des d’aquest dijous que ve i fins dissabte, amb una dotzena d’activitats. El plat fort d’aquest certamen arribarà dissabte a l’Espai MerCat, amb el recital de monòlegs de sis humoristes emergents de l’stand-up comedy català: Oye Sherman, Manel Vidal, Modgi, Joel Díaz, Josep Català i Esther Gimeno.

tracking