SEGRE

MÚSICA ORQUESTRES

La Camera Musicae, a l'Auditori amb Mahler, Mozart i Beethoven

Tomàs Grau, ahir amb la directora de l’Auditori, Puri Terrado.

Tomàs Grau, ahir amb la directora de l’Auditori, Puri Terrado.A. SISCART

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Orquestra Simfònica Camera Musicae (OCM) de Tarragona consolida el vincle amb l’Auditori Enric Granados programant, en la segona temporada estable a l’equipament lleidatà, tres propostes musicals en les quals participaran músics de prestigi internacional. Els concerts començaran el dia 26 d’aquest mes amb l’actuació de Liviu Prunaru, concertino de l’orquestra Concertgebouw d’Amsterdam, “primer violí d’una de les millors formacions del moment, que interpretarà Concert per a violí i orquestra de Mendelssohn”, va assenyalar Tomàs Grau, director de l’OCM i que dirigirà la segona part d’aquesta primera vetllada amb la Simfonia Tità de Mahler.

La segona cita de l’orquestra a Lleida tindrà lloc el dia 24 de gener amb la presència del director hongarès Gábor Takács-Nagy, que dirigirà l’Orquestra Simfònica Camera Musicae a ritme de La Pastoral de Beethoven.

El seguirà el Concert per a piano i orquestra número 1, de Txaikovski, amb el pianista rus Daniel Kharitonov com a solista. L’OCM acomiadarà la temporada el 21 de març amb la Gran missa en Do menor de Mozart, amb el Cor Lieder Camera, un concert que anirà precedit per la Suite Orquestral núm. 1 de Bach.

Les entrades costen 30 euros, amb possibilitat d’adquirir, per 69, un abonament per als tres programes.

tracking