SEGRE

FESTIVALS AUDIOVISUAL

'La hija de un ladrón', entre els films del X Som Cinema

Estrena a Catalunya de la pel·lícula d’Eduard Fernández i la seua filla Greta, millor actriu a Sant Sebastià || Del 22 al 27 d’octubre

Greta Fernández va rebre la Concha de Plata a Sant Sebastià.

Greta Fernández va rebre la Concha de Plata a Sant Sebastià.LA HIJA DE UN LADRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secció oficial de llargmetratges de ficció del festival lleidatà Som Cinema estrenarà en exclusiva a Catalunya, del 22 al 27, la pel·lícula La hija de un ladrón, protagonitzada per l’actor català Eduard Fernández i la seua filla Greta, que es va emportar el premi a millor actriu a Sant Sebastià. També s’estrenaran La inocencia, òpera prima de Lucía Alemany i debut interpretatiu de Carme Arrufat, actriu que va rebre els elogis tant del públic com el jurat a Sant Sebastià; i la comèdia dramàtica Asamblea, d’Àlex Montoya. La resta de les set pel·lícules que entren a concurs són Sant Martí, de David C. Ruiz i Albert València; Ara, de Pere Solés; Cuerdas, de José Luis Montesinos; i Escapada, única producció estrangera (Bèlgica), de Sarah Hirtt, que compta entre el repartiment amb l’actor català Sergi López.

Amb aquesta selecció, el X Som Cinema, que se celebrarà del 22 al 27 d’aquest mes a Lleida, ratifica el compromís amb els cineastes emergents dins de l’audiovisual català ja que cinc de les set cintes estan dirigides per cineastes primerencs. La sessió inaugural serà el 24 a la Llotja, acte en què s’estrenarà La hija de un ladrón i s’entregarà el III Premi de Comunicació al periodista cinematogràfic Toni Vall.

tracking