SEGRE

MÚSICA XARXES SOCIALS

‘Con Altura’, de Rosalía, supera els 1.000 milions de visualitzacions

El videoclip, amb J. Balvin i El Guincho, ‘conquereix’ YouTube

La cantant de Sant Esteve Sesrovires es converteix en l’artista més vista a YouTube el 2019.

La cantant de Sant Esteve Sesrovires es converteix en l’artista més vista a YouTube el 2019.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cantant catalana de Sant Esteve Sesrovires Rosalía va sumar ahir un nou èxit a la seua fulgurant carrera, i és que el videoclip de la seua cançó Con Altura, en què col·labora amb el colombià J. Balvin i el canari El Guincho, ha superat els 1.000 milions de visualitzacions a la plataforma de vídeos de YouTube. “Ok, ploraré”, va escriure a les xarxes socials la cantant. Unes paraules que va acompanyar amb una imatge que anunciava que el single havia superat tots els rècords en poc més de sis mesos i que s’havia convertit en l’artista femenina més vista de la plataforma el 2019. Des que es va estrenar, Con Altura ha conquerit el públic i la crítica, i ha arribat fins i tot a posicionar-se entre les cançons favorites de l’estiu de l’expresident nord-americà Barack Obama i la seua esposa Michelle.

Val a recordar que Rosalía i la nord-americana Halsey van ser dimarts les primeres dos grans estrelles confirmades per actuar a la cerimònia de lliurament dels European Music Awards (EMA) de l’MTV que tindrà lloc el pròxim 3 de novembre a Sevilla. Així mateix, ahir va ser distingida amb l’Ondas al fenomen musical de l’any (més informació a la secció de Televisió).

Als seus 26 anys, la cantant continua sent el fenomen musical del moment. Amb dos premis Grammys Llatins i dos MTV Music Awards, la catalana ha aconseguit conquerir el mercat nord-americà i consolidar-se com una de les noves estrelles internacionals del panorama musical.

tracking