SEGRE

MÚSICA ÒPERA

Plácido Domingo es confessa “content d'estar treballant”

Primeres declaracions després de les acusacions d’abusos

El tenor espanyol va rebre també aplaudiments diumenge passat a l’Òpera de Zuric.

El tenor espanyol va rebre també aplaudiments diumenge passat a l’Òpera de Zuric.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Plácido Domingo va rebre dijous a la nit una sonora ovació al concloure la seua actuació al Crocus Hall de Moscou. El tenor, que va omplir el teatre rus de gom a gom amb més de 6.000 persones, va confessar en les que van ser les seues primeres declaracions públiques després de les acusacions d’abús sexual rebudes a l’agost sentir-se “molt content per estar treballant, que és el més important”.

El músic arribava a Moscou després de passar diumenge passat per l’òpera de Zuric, el seu primer concert a Europa després d’haver renunciat a actuar al Metropolitan Opera de Nova York i d’haver dimitit com a director general de l’òpera de Los Angeles. A la tornada al vell continent, el cantant també va ser aplaudit pel públic a l’acabar l’obra. “Continuo treballant, no he deixat de treballar i vaig a tot arreu”, va afegir el cantant a la seua actuació a Moscou, que es va desfer en elogis cap al públic rus. “És extraordinari”, va assegurar el cantant.

D’altra banda, el Fòrum Cultural Europeu i Domingo van ajornar ahir l’entrega del Premi Europeu de Cultura que el tenor anava a rebre en una gala que tindrà lloc demà a l’òpera de Viena. Segons el teatre, “les dos parts han acordat” posposar la concessió d’aquest premi a l’edició 2020 del Premi Europeu de Culturaen Bonn (Alemanya). Plácido Domingo sí que es manté al cartell de l’òpera Macbeth, que es representarà al teatre vienès els dies 25 i 28 d’octubre i l’1 de novembre.

tracking