SEGRE

CINE ESTRENES

Avancen el tràiler de l'última pel·lícula de la saga 'Star Wars'

Fotograma del tràiler, penjat ahir a la plataforma YouTube.

Fotograma del tràiler, penjat ahir a la plataforma YouTube.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El final de la saga Skywalker és cada vegada més a prop amb la pel·lícula Star Wars - Episode IX: The Rise Of Skywalker, de la qual ahir es va estrenar a Espanya el tràiler definitiu davant de l’expectació de milions de seguidors congregats per veure l’últim avanç de la nova cinta de ciència-ficció, que s’estrenarà el 20 de desembre. A més, la franquícia galàctica també va posar a la venda les primeres entrades per veure la pel·lícula en sales dels EUA, on va batre rècords al vendre durant la primera hora un 45% més que a la prevenda de Vengadores: Endgame, fins ara la pel·lícula més taquillera de la història.

Durant l’emissió per la televisió nord-americana del partit de futbol americà que enfrontava els New England Patriots i New York Jets, Disney i els estudis Lucasfilm van revelar aquest clip de dos minuts i mig de durada en què tornen els clàssics personatges de la saga com Luke Skywalker, la princesa Leia i l’emperador Palpatine. Des de l’estrena de l’avanç, tant el terme Star Wars com els noms dels personatges de la saga han copat els primers llocs a les tendències de xarxes socials, agitades també per la publicació d’un nou pòster oficial amb la imatge coral del repartiment de l’esperada pel·lícula.

La saga Star Wars es va iniciar el 1977 amb la pel·lícula homònima, que la van seguir set cintes més. Aquest desembre, més de 40 anys després de l’estrena del primer film, Star Wars - Episode IX: The Rise Of Skywalker posarà fi al cicle.

tracking