SEGRE

MÚSICA CONCERTS

Joan Dausà: "Actuar a Lleida és com tornar a trobar-te amb un vell amic"

Joan Dausà estrena la gira de comiat demà a la Llotja

Joan Dausà s

Joan DausàPROMOARTSMUSIC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El músic i actor català Joan Dausà inicia demà a la Llotja de Lleida (21.00 h, 25/20 €) la gira de comiat de l’àlbum Ara som gegants, que ha portat el compositor de Sant Feliu de Llobregat a pujar als escenaris de tot Catalunya.

Sota el nom L’eufòria final, Dausà ha volgut començar a la capital del Segrià una ruta que el portarà amb la seua banda per cinc ciutats catalanes per repassar, per última vegada, els deu temes del disc homònim Ara som gegants (2018), sense oblidar-se dels seus clàssics. I és que a banda dels dos àlbums d’estudi, Dausà és el compositor de les bandes sonores de les pel·lícules Barcelona, nit d’estiu (2013) i Barcelona, nit d’hivern (2015), les cançons de les quals també repassarà demà.

“Tenia molt clar que havíem d’incloure Lleida en el nostre comiat per dos motius. Primer perquè encara no havíem tingut l’oportunitat de presentar el disc, i segon, perquè el públic és com aquell vell amic que et fa tanta il·lusió tornar a trobar-te després de tant temps”, va explicar Dausà a SEGRE.

Per això mateix, el cantautor estrenarà a la ciutat una “petita sorpresa” de la qual no va voler revelar res. “Em prenc el concert com un nou repte perquè, encara que he actuat anteriorment al Cafè del Teatre i la Manolita, la Llotja és un escenari molt més gran i imponent.” Després de finalitzar la gira de comiat, el músic s’allunyarà dels escenaris fins a mitjans del 2021 per tancar-se i donar forma al seu pròxim àlbum.

tracking