SEGRE

Iron Maiden actuarà a l'Estadi Olímpic de Barcelona el 25 juliol

L’única data a Espanya anunciada fins el moment

Iron Maiden actuarà a l'Estadi Olímpic de Barcelona el 25 juliol

Iron Maiden actuarà a l'Estadi Olímpic de Barcelona el 25 juliolEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La llegendària banda de 'heavy metal’ Iron Maiden actuarà el proper 25 de juliol a l’Estadi Olímpic de Barcelona, en l’única data a Espanya anunciada fins el moment de l’últim tram de la seua gira "Legacy Of The Beast". Segons han informat aquest dijous Primavera Sound i Madness Live, Iron Maiden interpretarà els seus grans èxits a Barcelona i comptarà amb Within Temptation i Airbourne com a bandes convidades.

Des del començament de la gira l’any passat, la formació ha visitat 39 països de tot el món i ha arribat a tocar davant de prop de dos milions de seguidors.

El director de Madeness Live, Juan Antonio Muñoz, ha afirmat aquest dijous que "és possible que aquest sigui l’últim concert de la gira europea", que va començar el 2018 i que globalment s’ha dividit en tres trams. Muñoz ha afegit que "probablement hi haurà canvis en el repertori respecte al concert que va passar per Madrid el 2018".

"Maiden és l’última banda llegendària que està fent el pas de gran a gegantina. No para de créixer i de trascendir generacions. És increïble la quantitat de samarretes d’Iron Maiden que es veuen en els joves", ha assenyalat Abel González, programador de Primavera Sound, l’empresa que organitza el macrofestival de música indie de Barcelona, que en aquesta ocasió ha canviat d’escena musical. Referent a això, González ha matisat que el Primavera mai no ha estat aliè a aquest tipus de música i ha recordat que, "des que fa més d’una dècada va tocar Motörhead al festival, sempre hi ha hagut algun grup d’aquest gènere en la programació". "No estem ampliant horitzons a nivell estilístic. El repte és fer un Estadi Olímpic", ha agregat, amb referència a l’aforament del recinte, de gairebé 60.000 persones.

Les entrades, el preu mínim de les quals serà de 65 euros, es posaran a la venda el proper 11 de novembre per al club de seguidors i el 12 de novembre per als espectadors en general.

tracking