SEGRE

MÚSICA POLÍTICA LINGÜÍSTICA

El concert final del Kastanya.cat, avui a La Boîte de Lleida

Captura d’un dels programes de l’edició anterior a Lleida TV.

Captura d’un dels programes de l’edició anterior a Lleida TV.LLEIDA TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sala La Boîte de Lleida acollirà avui a les 17.00 h el concert final de la IV edició del Kastanya.cat, una iniciativa que promou l’ús del català i l’occità a través de la música. Aquesta actuació és el punt culminant després de set programes de televisió produïts per Lleida TV i emesos entre els dies 28 de setembre i 9 de novembre en aquesta mateixa cadena, així com a la Xarxa de Televisions Locals.

Onze de les formacions que van participar en el programa actuaran aquesta tarda: els cantautors Joan Lorente, Jordi Gomara i Xènia Perez (programa 1); les corals Llum de Veus i Som Gospel (programa 2); el rap en occità de Tarabassa’t i el pop de la formació Luand (programa 3); els solistes Bouzouki Dance BETA i Lia Sampai (programa 4); la banda de pop The Mentres (programa 5); i el folk nord-americà de Ricard Country (programa 6).

Concert Final del Kastanya.cat.

El Kastanya.cat és una iniciativa del departament de Cultura de la Generalitat que compta amb el suport de Lleida TV i la col·laboració de l’escola de música lleidatana L’Intèrpret i la sala La Boîte.

Lleida TV gravarà l’espectacle i l’emetrà en diferit.

tracking