SEGRE

DANSA URBANA CONCURSOS

Kampai, guanyadora del VII The Best On

Uns 200 ballarins van participar ahir en el torneig lleidatà celebrat a la Llotja || La companyia alemanya Who Cares!?, segona, i la barcelonina Paulildefonso, tercera

La formació de barcelona Kampai va tornar a guanyar el torneig repetint així l’èxit del 2016.

La formació de barcelona Kampai va tornar a guanyar el torneig repetint així l’èxit del 2016.DAVID QUINTANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia catalana Kampai va tornar a guanyar ahir, després de fer-ho el 2016, el màxim guardó –dotat amb 6.000 euros– del torneig internacional de dansa The Best On, que va celebrar la VII edició en un Teatre de la Llotja ple de gom a gom i que va reunir un total de tretze formacions i uns dos-cents ballarins professionals vinguts de tot arreu del món. El grup Who Cares!? (Hannover, Alemanya) va aconseguir el segon premi –1.000 euros– i Paulildefonso, de Barcelona, amb el tercer, de 500 euros. La resta de companyies participants van ser Iron Skulls, Souldiers, Klimax, Harmonique, Comunity Danza, Wi Team, Melrose Fam, Fly Dance Company (Irlanda), General Gang (Japó/Espanya) i Indiohana (Itàlia). La jornada estava previst que acabés amb les exhibicions d’Alba Luzia, l’Escola de Sant Cugat i Innedit i la posterior festa final a càrrec del DJ Hector Hop i les actuacions d’Albert Xampi, Sarah Coral i Marshall & Sther.

El jurat d’aquesta setena edició va estar format per diversos ballarins i coreògrafs de prestigi internacional, amb la presència destacada del nord-americà Pat Cruz, membre del grup Kinjaz que compta amb un canal a Youtube amb més de 50.000 subscriptors. El certamen finalitza avui amb un workshop a càrrec dels mateixos jutges, que ajudaran els participants a perfeccionar la seua tècnica a la pista de ball.

The Best On és una competició de dansa urbana organitzada per l’escola de ball lleidatana Dancescape! que s’ha consolidat, després de set edicions, com a referent a Europa.

La formació de barcelona Kampai va tornar a guanyar el torneig repetint així l’èxit del 2016.

La formació de barcelona Kampai va tornar a guanyar el torneig repetint així l’èxit del 2016.DAVID QUINTANA

tracking