SEGRE

ART PROJECTES

Los Angeles i Karlsruhe, nous 'destins' de Joanpere Massana

L’obra de l’artista de Ponts, en dos noves galeries a Reus i a Suïssa

El cap de setmana Massana va clausurar la seua última exposició a Alemanya, en una galeria de Colònia.

El cap de setmana Massana va clausurar la seua última exposició a Alemanya, en una galeria de Colònia.JOANPERE MASSANA

Creat:

Actualitzat:

La projecció internacional de l’artista de Ponts Joanpere Massana (1968) continua en auge i ja té dos noves cites a l’agenda, en prestigioses fires d’art dels Estats Units i d’Alemanya: Los Angeles Art Show, del 5 al 9 de febrer, i l’ArtKarlsruhe la setmana següent, del 12 al 17 del mateix mes.

Les creacions de Massana s’exhibiran en aquests dos certàmens de la mà de la històrica galeria d’art de Reus Anquins, de llarga trajectòria a la capital del Baix Camp i amb notable presència en fires d’àmbit internacional. Anquins se suma d’aquesta manera al grup de galeries de diversos països –sobretot a Itàlia– que promouen l’obra de Massana, que l’any passat va aparcar la dedicació a la docència artística a l’Escola Ondara de Tàrrega després de vint-i-cinc anys com a professor per dedicar-se de ple a la creació i difusió de l’art.

Val a recordar que Massana ha consolidat la representació de la seua obra a Itàlia, en galeries de Pàdua, Milà, Torí, Palerm i Diano Castello (a prop de Sanremo). També és present al catàleg d’artistes de la galeria Espai Cavallers de Lleida i des de l’any passat a la sala Alberto Cornejo (BAT) de Madrid. Així mateix, l’artista lleidatà té representació a la galeria 100 Kubik Gallery de Colònia, a Alemanya –on la setmana passada va clausurar després de dos mesos l’exposició individual El llibre de les flors (a la foto)–, i a la HA Gallery de Lugano, a Suïssa. Precisament, una altra galeria acabada d’obrir en aquesta ciutat suïssa, Ares Contemporary, acaba d’incorporar també al catàleg les creacions artístiques de Massana.

tracking