SEGRE

La segona part de 'Frozen' arriba als cinemes, que estrenen també el thriller 'Intemperie' i 'Adiós'

La segona part de 'Frozen' arriba als cinemes, que estrenen tambén el thriller 'Intempèrie' i 'Adéu'

La segona part de 'Frozen' arriba als cinemes, que estrenen tambén el thriller 'Intempèrie' i 'Adéu'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cartellera d’aquesta setmana inclou una de les estrenes més esperades d’aquest any, la segona part de 'Frozen', la que ha estat fins el moment la pel·lícula d’animació de més recaptació de tots els temps. Benito Zambrano estrenarà també 'Intemperie' i Paco Cabezas la cinta 'Adiós' amb Mario Casas.

L’esperada seqüela de Disney, novament dirigida per Jennifer Lee i Chris Buch, porta de nou a la gran pantalla les aventures de les germanes d'Arendelle, Elsa i Anna, juntament amb el ninot de neu Olaf que el 2013 van aconseguir dos Oscar. La cinta s’estrena amb altes expectatives de taquilla després de l’èxit de la primera part amb més de dos milions d’espectadors a Espanya. El cantant David Bisbal interpretarà el tema 'Mucho más allá', que estarà en els crèdits finals de la pel·lícula per a Espanya i Llatinoamèrica.

El dos vegades guanyador del Goya Benito Zambrano torna als cinemes amb 'Intemperie' un thriller amb ecos de western protagonitzat per Luis Tosar. La cinta està basada en la novel·la homònima traduïda a més de 20 idiomes, atapeïda de suspens en la que un nen fugit del seu poble escolta els crits dels homes que el busquen. El que queda davant d’ell és una plana infinita i àrida que haurà de travessar si vol allunyar-se definitivament de l’infern del que fuig.

Dirigida per Paco Cabezas i protagonitzat per Mario Casas, Natalia de Molina, Ruth Díaz i Carlos Bardem, arriba aquesta setmana 'Adiós'. La pel·lícula arrenca amb la mort accidental d’una nena a la barriada de Las Tres Mil Viviendas de Sevilla. La investigació cau en mans d’Eli, una inspectora que haurà de torejar amb els recels de Juan, pare de la nena morta i cap de família del clan de Los Santos. El xoc entre la inspectora i Juan per aclarir la mort de la petita, destaparà davant d’ambdós tota una xarxa de secrets i mentides que transiten al llarg de la prima i difusa línia que és la justícia.

Inspirant-se en els disturbis del 2005, el director Ladj Ly explora a 'Los Miserables' el suburbi parisenc de 'Montfermeil' actual, el mateix lloc que Víctor Hugo va utilitzar com a decorat per a una part de la seua obra homònima el 1862. La cinta narra les enormes tensions que existeixen entre els diferents grups organitzats pel control del barri.

CONSULTA ELS HORARIS DE LA CARTELLERA DE CINEMA LLEIDATANA

tracking