SEGRE

CINE ENTREVISTA

Estrenen 'Ardara', el premi Lleida Visual Art del 2017

Pel·lícula protagonitzada per Bruna Cusí, guanyadora d’un Goya per ‘Estiu 1993’ || Un film de la productora de Solsona Elsabeth

Bruna Cusí, protagonista de la cinta ‘Ardara’, premiada a Lleida.

Bruna Cusí, protagonista de la cinta ‘Ardara’, premiada a Lleida.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“La vida d’una actriu és com una nòria, pots pujar o baixar en qualsevol moment”, adverteix l’actriu barcelonina Bruna Cusí, que acaba d’estrenar la pel·lícula Ardara. Aquest projecte, impulsat per la productora de Solsona Elsabeth, va rebre el 2017 el premi Lleida Visual Art, guardó creat per la Paeria per donar suport a l’art audiovisual i dotat amb 10.000 euros, la meitat a canvi de serveis de postproducció al Magical Media. Cusí va recordar que va rodar aquesta cinta ja fa quatre anys, en la que va constituir la seua òpera prima a la gran pantalla després de participar en telesèries d’èxit com Polseres vermelles. “Ara em considero en un punt molt afortunat de la meua carrera, però quan vam fer Ardara alternava diverses feines per poder arribar a finals de mes”, explica Cusí al rememorar els seus inicis al món del cine, quan combinava els càstings amb una feina en un videoclub i encara no havia guanyat el Goya d’actriu revelació per Estiu 1993, que va rebre l’any passat. Ardara, dirigida per Raimon Fransoy i Xavier Puig, va poder veure’s divendres passat en projecció especial a les sales Screenbox Funatic de Lleida.

El film està ambientat a Irlanda, país en el qual es troben els tres protagonistes, “perduts i confusos, en aquell moment de la vida en el qual fas el pas a la maduresa i et sents desorientat”, aclareix Cusí.

tracking