SEGRE

MÚSICA INAUGURACIÓ

L'Escola de Música de Guissona estrena noves instal·lacions

El director, Ricard Grau, divendres a la inauguració de les aules.

El director, Ricard Grau, divendres a la inauguració de les aules.XAVIER SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Escola de Música de Guissona va inaugurar divendres a la nit les noves instal·lacions que permeten doblar l’espai del centre. Concretament, s’han habilitat gairebé cinc-cents metres quadrats de la segona planta de l’edifici cultural La Fassina. Aquest renovat equipament està situat a la mateixa plaça Vell Pla de la localitat de la Segarra on té la seu l’escola de música. L’ampliació ha permès posar en marxa fins a sis noves aules, on s’impartiran les classes de llenguatge musical, cant coral i conjunts instrumentals.

La inauguració es va portar a terme coincidint amb el tradicional concert de Santa Cecília, en el qual van participar totes les formacions instrumentals de l’escola. El director del centre, Ricard Grau, va agrair l’ampliació ja que amb 220 alumnes l’antic equipament havia quedat obsolet.

L’Escola de Música de Guissona, que ha complert aquest curs el 25 aniversari, porta el nom del musicòleg local Josep Maria Llorens Cisteró, que va morir el mes de juny passat als 96 anys i que va ser especialista en l’estudi de la música polifònica del segle XVI, considerat el segle d’or de la música espanyola. Precisament, després de la seua mort, l’escola va rebre el seu llegat musical: el seu piano i els títols i medalles que havia aconseguit durant la seua trajectòria musical.

tracking