SEGRE

MúSICA

Paul McCartney actuarà a l'Olímpic de Barcelona el 17 de juny de 2020

Paul McCartney actuarà a l'Olímpic de Barcelona el 17 de juny de 2020

Paul McCartney actuarà a l'Olímpic de Barcelona el 17 de juny de 2020EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Paul McCartney ha anunciat aquest dijous un concert a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona el proper 17 de juny, dins de la seua gira "Freshen Up".

En la seua pàgina web, l’ex Beatle explica que està planejant "una gran celebració quan tornem a Barcelona el proper any", i afegeix que ell i la seua banda esperen trobar-se amb tots els seus fans i celebrar-ho amb rock i "festa".

Aquesta serà la seua primera actuació a Espanya des del 2016, quan va reunir més de 40.000 persones a l’estadi Vicente Calderón, mentre que hauran passat gairebé 30 anys des que Paul McCartney va oferir el seu primer xou a Barcelona.

El "Freshen Up Tour" és la gira que McCartney, de 77 anys, va organitzar en suport del seu dissetè àlbum d’estudi "Egypt Station". La gira va començar el 17 de setembre de 2018 amb un concert a Quebec (Canadà).

El públic podrà disfrutar de gairebé tres hores amb grans èxits de McCartney dels últims 50 anys, amb cançons de la seua cursa en solitari, de la seua etapa amb la banda Wings i també del repertori dels Beatles.

Durant els últims 15 anys la seua banda ha estat formada per Paul "Wix" Wickens (teclats), Brian Ray (sota/guitarra), Rusty Anderson (guitarra) i Abe Laboriel Jr (bateria).

tracking