SEGRE

MÚSICA ESTRENA

Sopa de Cabra llança la primera cançó després de quatre anys

Avenç del seu nou disc, que presentarà a Lleida al març

La banda de Girona, en una imatge en plena coberta de l’Open Arms, ONG amb la qual col·labora.

La banda de Girona, en una imatge en plena coberta de l’Open Arms, ONG amb la qual col·labora.GEMMA MARTZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La banda de rock català Sopa de Cabra va llançar ahir Farem que surti el sol, el primer avenç del seu nou disc, previst per abans de primavera. El tema va ser escrit l’estiu passat mentre els vaixells Sea Watch i Open Arms esperaven un port segur on atracar amb els centenars de persones rescatades al Mediterrani.

Per aquesta raó, els músics de Girona van decidir posar la cançó “al servei” de la causa que defensa aquesta ONG catalana. La formació va acompanyar la publicació del single de tres noves dates de presentació de l’àlbum, entre aquestes un concert a Lleida, el proper 27 de març a les 21.00 hores a la Llotja (entrades ja a la venda a partir de 31 euros).

Feia quatre anys que Sopa de Cabra no publicava cançons noves i dos més que no celebrava cap mena de concert oficial. Aquestes novetats s’han fet extensives també al videoclip que promociona el nou tema, amb una combinació de nous formats com el de les populars stories d’Instagram, amb imatges cedides per Open Arms i rodades amb la col·laboració amb joves sirians, protagonistes del drama de la migració.

D’altra banda, el Teatre de la Llotja ja llueix al seu web el cartell d’entrades esgotades per al concert del grup Manel el proper 28 de desembre. La banda barcelonina de pop indie va publicar fa tot just dos mesos el seu últim treball discogràfic, Per la bona gent. El videoclip d’aquest tema es va gravar a l’agost a Lleida.

tracking