SEGRE

POLÍTICA CULTURAL MÚSICA

El cicle de Nadal de l'IEI, amb set grups en 17 municipis

Concerts de clàssica, folk, coral i gòspel fins al 4 de gener || L’Orfeó Lleidatà va obrir el programa diumenge a la Granadella

‘Christmas.cat’, de l’Orfeó Lleidatà, una de les ofertes musicals.

‘Christmas.cat’, de l’Orfeó Lleidatà, una de les ofertes musicals.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cicle Nadal! Música a les Terres de Lleida, que organitza l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, torna aquest any a apostar amb força per atansar aquest format musical al territori amb una programació que inclou un total de set espectacles de sengles formacions, que podran veure’s en disset localitats de les comarques lleidatanes. L’Orfeó Lleidatà, amb Pedro Pardo al capdavant, va obrir diumenge passat aquest cicle a la Granadella amb tot un clàssic d’aquesta formació coral en Nadal, l’espectacle Christmas.cat. Viu el Nadal amb el cor!.

La Banda Municipal de Lleida; els grups Veus.kat, La Ruta de les Estrelles i Veneno en la Piel; el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados i un duo de corda de l’Escola L’Intèrpret seran les altres sis formacions participants en una programació que es desenvoluparà fins al 4 de gener.

Oliana, Tornabous, Ivars d’Urgell, Barbens, Ribera d’Urgellet, Montferrer i Castellbò, Soses, Bellpuig, Corbins, Alguaire, Artesa de Lleida, Belianes, Olius, Vilanova de Bellpuig, Guissona i Vilanova de Segrià seran els altres setze municipis que gaudiran d’aquesta oferta musical durant les properes setmanes.

tracking