SEGRE

MÚSICA RÀNQUING

El raper Anuel AA, el més escoltat a Spotify a Espanya

El raper porto-riqueny Anuel AA, líder a Spotify a Espanya.

El raper porto-riqueny Anuel AA, líder a Spotify a Espanya.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El porto-riqueny Anuel AA, cantant de reggaeton, rap i trap, és l’artista més escoltat a Spotify a Espanya el 2019, i la cançó més reproduïda pels usuaris espanyols aquest any, amb 130 milions d’escoltes, és Contando lunares, del raper Don Patricio amb Cruz Cafuné.

La plataforma d’àudio en streaming va publicar ahir el resum anual, que assenyala el també raper Post Malone (amb més de 6.500 milions de reproduccions) i Señorita, de Shawn Mendes i Camila Cabello (amb més de 1.000 milions de reproduccions), com l’artista i la cançó més escoltats a Spotify a nivell mundial el 2019, respectivament.

El segueix de prop Bad guy, de Billie Eilish, amb més de 990 milions d’escoltes. La jove nord-americana també ocupa la segona posició d’artistes amb més reproduccions, amb 6.000 milions de reproduccions en tan sols un any. Ariana Grande completa la llista dels tres artistes més escoltats a Spotify a nivell mundial.

D’altra banda, Rosalía és l’artista espanyola més ben situada en aquesta plataforma arreu del món. Darrere d’ella, Aitana i Lola Indigo són les veus femenines d’Espanya que més triomfen a nivell global. Els cantants de música urbana triomfen a Espanya, ja que darrere d’Anuel AA figuren Ozuna, Bad Bunny i J Balvin.

tracking