SEGRE

MÚSICA CONCERT

El ‘Christmas.cat’ més discotequer

El cor de l’Orfeó Lleidatà omple la Llotja per sisena vegada consecutiva amb versions de cançons pop, rock i gòspel || Com a novetat, els èxits dels mítics Village People

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El que va començar el desembre del 2014 com un experiment musical del cor de l’Orfeó Lleidatà s’ha convertit any rere any en una de les cites d’èxit ineludibles al Teatre de la Llotja per donar la benvinguda al Nadal. Amb les entrades esgotades des de feia setmanes, el teatre públic lleidatà va tornar a omplir-se ahir a la nit –igual com en les anteriors cinc ocasions– per disfrutar de l’espectacle Christmas.cat, en què la coral lleidatana, sota la direcció de Pedro Pardo, va oferir un repertori de versions de grans èxits del pop, el rock i el gòspel i de cançons populars amb una posada en escena teatralitzada.

Amb el nou èxit de públic d’ahir, l’espectacle ja suma més de 6.000 espectadors a la Llotja des de la seua estrena fa cinc anys, a més de les gires per les comarques de Lleida. Cada any afegeix una proposta nova, que en aquesta ocasió va ser un repàs de mítiques cançons discotequeres d’un grup no menys mític, els Village People, la banda de Nova York de peculiars disfresses que va omplir les pistes amb els seus ritmes enganxosos durant els anys 80. L’espectacle musical va comptar amb l’acompanyament instrumental de Josep Maria López a la bateria, Sixto Cámara al baix elèctric, Marc Canelles a la guitarra elèctrica i el mateix Pedro Pardo al piano.

D’‘El dimoni escuat’ al ‘Happy’El repertori popular de cançons del Christmas.cat va incloure des d’èxits internacionals com la cançó pop Happy, que va popularitzar Pharrell Williams el 2013, fins a versions d’allò més modernes de nadales tan tradicionals com El dimoni escuat i El noi de la mare o de cançó popular com El cant dels ocells.

L’espectacle musical va estar protagonitzat per mig centenar de cantaires de l’Orfeó Lleidatà i músics, dirigits per Pedro Pardo.

L’espectacle musical va estar protagonitzat per mig centenar de cantaires de l’Orfeó Lleidatà i músics, dirigits per Pedro Pardo.ITMAR FABREGAT

tracking