SEGRE

VÍDEO | Aquesta és la mansió que Pau Donés es ven a la Val d'Aran per 2,3 milions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantant Pau Donés ha posat a la venda la seua mansió de Betlan, municipi de Vielha e Mijaran, per 2,3 milions d’euros, segons va publicar ahir El País. El vocalista de Jarabe de Palo es va construir el refugi al seu gust l’any 2000, quan va comprar una construcció que es feia servir per protegir el bestiar o emmagatzemar productes agrícoles. El resultat va ser una parcel·la de 6.000 metres quadrats i 912 de construïts ubicada a Betlan.

La residència principal té 341 metres quadrats, de la qual el disseny obert és la identitat. La pedra vista de les parets i la fusta de les bigues donen forma a una casa amb teulada a dos aigües envoltada d’un entorn natural de boscos i muntanyes. L’interior acull sala d’estar, cuina i un menjador amb parets de vidre que ofereixen vistes privilegiades a les muntanyes. Diverses estances de l’habitatge compten amb xemeneia. També hi ha set dormitoris i sis banys.

El principal compta amb un bany central situat al costat del llit. La zona de gimnàs i sauna suma 256 metres quadrats, que inclouen un estudi d’enregistrament professional. A la parcel·la també s’alça una residència de convidats que té 229 metres quadrats i un aparcament per a diversos cotxes. Al jardí, de 6.000 metres quadrats, hi ha una caseta feta en un arbre, segons la companyia immobiliària Engel & Völkers que s’encarrega de la venda.

VÍDEO | Aquesta és la mansió que Pau Donés es ven a la Val d'Aran per 2,3 milions

VÍDEO | Aquesta és la mansió que Pau Donés es ven a la Val d'Aran per 2,3 milions

Pau Donés.

Pau Donés es ven la mansió de la Val d'Aran per 2,3 milions

tracking