SEGRE

MÚSICA BALANÇOS

Un vídeo de les Borges, dels més vistos a YouTube

Una versió de Rosalía de l’Ampa de l’escola Joan XXIII || Ocupa el lloc 54 en un rànquing liderat per la mateixa cantant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El videoclip de l’Ampa de l’escola Joan XXIII de les Borges Blanques, Va qui entra (a la junta de l’Ampa), és l’audiovisual lleidatà en català més vist durant el 2019 passat a YouTube. Aquesta paròdia de la cançó Malamente de Rosalía, protagonitzada pels membres de l’Ampa del centre educatiu i en la qual posa la veu la cantautora de Juneda Heura Gaya, se situa així al lloc 54, amb 84.000 reproduccions, en un rànquing liderat precisament per la mateixa versionada, la cantant de Sant Esteve Sesrovires, i el seu Fucking Money Man (26.813.200 reproduccions).

En segon i tercer lloc d’aquest top 100 publicat per la revista Enderrock es troben els temes Connectats (amb 6.214.000) i La festa de la pau (amb 3.055.000), de la banda de pop-rock Buhos i l’animadora infantil Dàmaris Gelabert, respectivament.

L’artista lleidatà més vist és Joan Pons, àlter ego d’El Petit de Cal Eril que, malgrat no trobar-se dins del top-50, ho fa per partida triple amb Sento (al lloc 63), Ets una idea (en el 66) i Pols (en el 89). Així mateix, la versió de Gossos, Corren, del lleidatà Roger Mas amb Amaral, ocupa el lloc 85.

Fragment del videoclip de l’escola Joan XXIII de les Borges.

Fragment del videoclip de l’escola Joan XXIII de les Borges.JOAN XXIII

tracking